
536.4 

 

RETIREMENT OF CERTIFIED/ADMINISTRATIVE STAFF MEMBERS 

 

There shall be no mandatory retirement age in the District.  Certified/administrative staff members 

may be asked to retire should they no longer be capable of performing their assigned duties. 

 

Certified/administrative staff members may be given the opportunity to participate in an early 

retirement program in accordance with provisions of the employee handbook and state law. 

 

 

LEGAL REF.:   40.23 - Wisconsin Statutes 

   40.25 - Wisconsin Statutes 

   111.35 - Wisconsin Statutes 

 

CROSS REF.:   Parkview Employee Handbook – Section 14 Early Retirement  

    

APPROVED:     August 27, 1985 

   July 15, 2013 

   August 21, 2017 

   JANUARY 16, 2023 

 

 

 


